Разумков увімкнув стратегію і готується показувати зуби в серйозній грі – блогер Шнайдер

Михайло Шнайдер: Разумков веде активні переговори з потенційними політичними союзниками та спонсорами
Фото: Mihail Shnayder / Facebook
Останнім часом спікер парламенту Дмитро Разумков зміг налагодити контакт із членами Кабміну, стверджує блогер Михайло Шнайдер.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков успішно підсилює вплив на Верховну Раду і Кабінет Міністрів, забезпечивши підтримку групи головних політиків, таких як міністр інфраструктури Владислав Криклій. Про це пише 5 березня у Facebook блогер Михайло Шнайдер.

"Досі він переважно консолідував навколо себе депутатів, включно з головами низки комітетів, таких як голова комітету з освіти Сергій Бабак, голова податкового комітету Данило Гетманцев, правоохоронного комітету Денис Монастирський і бюджетного – Юрій Арістов", – написав Шнайдер.

Однак останнім часом Разумков зміг налагодити контакт із членами Кабміну і, зокрема, міністр інфраструктури Криклій уже увійшов у сферу впливу спікера Верховної Ради, стверджує блогер.

"Про це ж майже відкрито говорять у кулуарах парламенту, оскільки спікер почав обробляти нардепів із профільного комітету, щоб ті не чіпали Криклія, попри дедалі більше невдоволення його роботою. Крім того, Разумков веде активні переговори з потенційними політичними союзниками та спонсорами. Можу тільки повторити й підтвердити інформацію зі ЗМІ про його вдалі переговори з мером Києва Віталієм Кличком, який уже фактично влився в команду спікера. Очевидно, що Разумков увімкнув стратегію і готується показувати зуби в серйозній грі, успішно нарощуючи політичну мускулатуру", – заявив він.