США передали українському КОРД автомобілі та обладнання для високоточної стрільби

Спецпризначенцям передали автомобілі, оптичні приціли, балістичні калькулятори, прилади нічного бачення
Фото: mvs.gov.ua
Представники відділу техдопомоги правоохоронним органам посольства США в Україні 11 лютого передали спецпідрозділу Нацполіції України "Корпус оперативно-раптової дії" (КОРД) автомобілі та обладнання для високоточної стрільби. Про це повідомила пресслужба МВС.

Американські партнери передали оптичні приціли, балістичні калькулятори, прилади нічного бачення і спеціалізовані автомобілі на базі Mercedes-Benz Sprinter.

"Передані техніка й оснащення дозволять спецпризначенцям якісно виконувати свої професійні обов'язки, пов'язані з розкриттям злочинів, охороняти спокій та безпеку громадян", – ідеться у повідомленні.

Перший заступник голови Нацполіції Михайло Кузнєцов зазначив, що отриманий транспорт і спорядження покращать технічні можливості спецпідрозділу і допоможуть йому виконувати завдання – боротися з тероризмом, злочинними угрупованнями, злодіями у законі, наркозлочинністю тощо.

Відео: Національна поліція України / YouTube

За словами співробітника посольства США в Україні Френка Герберта, проєкт міжнародної технічної допомоги "Підтримка сталого розвитку підрозділів особливого призначення КОРД Національної поліції України" триває з 2015 року.