Стали відомі подробиці бійки Януковича з Путіним і Медведєвим

За даними джерела, справа була в шапках. Двох
Фото: ЕРА

Утікач, екс-президент України Віктор Янукович намагався вкрасти у російського президента Володимира Путіна і прем'єр-міністра Дмитра Медведєва хутряні шапки.

Стала відома причина, через яку сьогодні вночі в Сочі сталася бійка між утікачем, екс-президентом України Віктором Януковичем, російським президентом Володимиром Путіним і прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим.

Про це виданню "ГОРДОН" повідомило власне джерело.

Під час вечері, що затягнулася за опівніч, Янукович намагався вкрасти хутряні шапки Путіна і Медведєва, в яких вони напередодні були в Арктиці. Помітивши пропажу, Медведєв почав обурюватися, після чого Янукович накинувся на нього з кулаками, повідомляє джерело видання.

Після того, як Путін заступився за прем'єр-міністра Росії, Янукович завдав йому двох ударів по обличчю.

Охорона, що підоспіла, була змушена відкрити вогонь, унаслідок чого Януковича поранено в обидві ноги. Де зараз перебуває екс-президент України, наразі невідомо.

Януковича обрали президентом України у 2010 році. 22 лютого 2014 року, після трьох місяців протестів на Майдані, Верховна Рада визнала його самоусуненим від посади і таким, що не виконує своїх обов'язків, після чого були оголошені нові президентські вибори. Того ж місяця Янукович залишив Україну, зараз із сім'єю проживає в Росії.

В Україні проти нього порушено кілька кримінальних проваджень. Його звинувачують у масових убивствах громадян, заволодінні державним майном, захопленні влади в неконституційний спосіб, діях, спрямованих на повалення конституційного ладу. Щодо екс-президента застосовують процедуру заочного засудження.

Дорогі читачі! Будь-які співпадіння з прізвищами реальних людей випадкові. З 1 квітня:)!