Тимошенко: Україну має очолити супер-людина із супер-здібностями та супер-програмою

Тимошенко: Люди можуть вибрати. Але вибирати потрібно супер-керівника
Фото: ЕРА

За словами кандидата у президенти, лідера парламентської фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко, Україна наразі "за всіма червоними лініями" і для її порятунку потрібен "термінатор".

Кандидат у президенти, лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликала українців припинити експериментувати на виборах і обрати президентом супер-людину. Про це вона заявила в інтерв'ю проекту KishkiNa шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної.

"Коли країна у війні, в економічному абсолютному краху, коли країна соціально – за всім червоними лініями, Україну має очолити супер-людина із супер-здібностями і супер-програмою", – зазначила лідер "Батьківщини".

На думку Тимошенко, новий президент має бути "термінатором".

"У нас 44 кандидати у президенти, люди можуть вибрати. Але вибирати потрібно супер-керівника. І не робити експериментів над собою. Тому що ми вже кілька експериментів зробили. Ми, наприклад, уже зробили експеримент із кримінальним авторитетом [Віктором] Януковичем. Якби його не обрали 2010 року, я вам гарантую, не було б ні анексії Криму, ні війни на Донбасі, ні 10 тисяч загиблих, ні людей у полоні наших. У нас би цього жаху не було. Одна фатальна помилка, і руйнування країни до тисяч смертей", – заявила вона.

Тимошенко додала, що другим експериментом стало обрання "успішного олігарха" Петра Порошенка.

"Але що ми побачили? Ми побачили сьогодні, що для цього президента-олігарха сьогодні танки та зброя – це товар. А війна – це велика біржа, незважаючи на те, що його народ – це сторона, яка воює. І коли сьогодні ми воюємо проти однієї з найсильніших країн світу, цей олігарх на цій війні торгує. Поки він буде у владі, війна не закінчиться", – підсумувала лідер "Батьківщини".

Вибори президента в Україні заплановано на 31 березня 2019 року. Виборча кампанія стартувала 31 грудня 2018 року.

Згідно з опитуванням Соціологічної групи "Рейтинг", проведеним із 19-го до 28 лютого, лідером президентського рейтингу залишається актор Володимир Зеленський, Порошенко посідає друге місце із 16,6%, на третьому – Тимошенко (16,2%).