Тищенко пояснив конфлікт із Ткаченком "різним підходом до життя" і невдачею в шоу "Танці з зірками"

Тищенко: У нас із Сашком різна ідеологія
Фото: sluga-narodu.com

Конфлікт між заступником голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Миколою Тищенком і нинішнім міністром культури Олександром Ткаченком стався "через різну ідеологію, філософію і підхід до життя". Про це депутат сказав в інтерв'ю виданню "Бабель", яке опубліковано 13 липня.

"У нас із Сашком різна ідеологія, філософія, підхід до життя. Напевно, все почалося з телебачення", – сказав політик.

Тищенко розповів, що 2018 року, коли він був ведучим програми "Ревізор" на "Новому каналі", його покликали на "1+1" брати участь у головному проєкті каналу "Танці з зірками". Він погодився, але попередив, що танцювати не вміє, тому канал гарантував йому певну кількість ефірів, але обіцянки не дотримав. У підсумку Тищенко вилетів із програми в четвертому ефірі.

На запитання, як йому могли гарантувати ефіри, якщо за учасників голосує незалежне журі та глядачі, нардеп відповів: "Послухайте, ми ж чесно зараз говоримо. У каналу є зобов'язання, що зірка не піде раніше такого-то ефіру. Це все усні домовленості".

Тищенко звинуватив телеканал у тому, що він його дискредитував.

Журналістка запитала, які причини війни каналу з президентом.

"Мені не потрібно розповідати, як працює телебачення. "Плюси" думали, що вони будуть рулити президентом, але нашим президентом ніхто рулити не буде", – зазначив нардеп.

Контекст:

Ткаченко з 2008 року очолював групу "1+1 медіа". 2019-го пройшов у Верховну Раду IX скликання за списком партії "Слуга народу" (№9). 4 червня минулого року Ткаченка призначили на посаду міністра культури та інформаційної політики України.

Тищенко пройшов до Верховної Ради як мажоритарник від "Слуги народу". Він здобув перемогу в мажоритарному окрузі №219 у Києві.

Політик був головою київської організації партії "Слуга народу", а в лютому цього року очолив обласний партосередок у Закарпатській області, замінивши депутата Ігоря Кривошеєва, повідомляла пресслужба "Слуги народу" 24 березня.