"УДАР Віталія Кличка" на свято роздавав Конституцію

Конституцію України ухвалила Верховна Рада 28 червня 1996 року
Фото: radiosvoboda.org
У День Конституції партія "УДАР Віталія Кличка" провела по всій Україні акцію, на якій роздавали екземпляри Конституції, повідомив голова виконкому партії Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook й опублікував відео.

Він зазначив, що найкращим подарунком для Конституції в день її 25-річчя мають стати знання та дотримання всіх статей кожним громадянином країни.

"Партія "УДАР Віталія Кличка" провела масштабну акцію до свята Основного закону. Наші волонтери напередодні та сьогодні роздавали примірники Конституції в населених пунктах по всій державі. Це дає надію, що люди охоче беруть участь у такого роду заходах й із задоволенням нагадують собі ключові статті головного документа країни. Повага до Дня Конституції починається з кожного з нас, давайте пам’ятати про це щодня, а не лише у свято. Поважаємо Конституцію, дотримуємося законів, любимо Україну!" – резюмував Палатний.

Контекст:

Конституцію України ухвалила Верховна Рада 28 червня 1996 року. Деякі її положення згодом змінили. Щорічно 28 червня святкують День Конституції України.