"Вибачаюся перед усіма російськомовними". Скрипка поговорив із пранкером Лексусом, який видав себе за Авакова. Аудіо

Скрипка вважав, що спілкується зі главою МВС
Фото: Oleg Skrypka / Facebook
Український музикант Олег Скрипка став учасником телефонного розіграшу після своїх заяв про необхідність створення гетто для людей, які не можуть вивчити українську мову. Запис розмови виклав у YouTube російський пранкер Олексій Столяров (Лексус), який представився в розмові зі Скрипкою главою Міністерства внутрішніх справ України Арсеном Аваковим. "Я перед вами вибачаюсь. Вибачаюсь перед усіма російськомовними, хто іншими мовами розмовляє. І за себе, і за тих, хто все це зрежисирував. Я думаю, що завдання цих людей – щоб ми з вами посварилися, щоб дуже багато людей посварилось", – сказав музикант "Авакову".

Беручи участь у "Школі журналістики" "Української правди" у грудні 2016 року, Скрипка сказав, що люди, які не можуть вивчити українську, є дебілами і мають низький IQ. Він запропонував створити для них гетто, додавши, що хотів би жити в повністю україномовному культурному середовищі.

Запис виступу Скрипки був оприлюднений 20 квітня 2017 року.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков назвав музиканта ідіотом, а його слова – фальшивим перлом.

Скрипка заявив, що його висловлювання "жонглери словами і патологоанатоми змісту висмикнули і препарували слово "гетто".