Краєвид з вікна на місто, комп'ютер і полиця з книгами: журналісти показали камеру Єфремова в СІЗО. Відео

Єфремов поскаржився журналістам, що в камері тісно
Фото: glavcom.ua (архів)

Журналісти програми ТСН відвідали екс-голову парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова в Старобільському СІЗО. В камері колишнього політика площею чотири квадратні метри є двоповерхове ліжко, туалет, умивальник, стіл, комп'ютер і полиця з книгами. Вікна камери виходять на місто, вона розташована на останньому поверсі СІЗО і її називають "пентхаусом". Єфремов поскаржився журналістам, що в камері тісно й умови його утримання гірші, ніж були в лідера парламентської фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Єфремову інкримінують організацію захоплення будівлі Луганської облдержадміністрації й пособництво в захопленні будівлі Луганського облуправління СБУ, сепаратизм, сприяння створенню та діяльності терористичної організації "ЛНР", а також державну зраду. Його затримали 30 липня 2016 року в аеропорту перед вильотом до Австрії й заарештували наступного дня.

4 січня 2017 року обвинувальний акт щодо Єфремова направили до суду. 10 січня адвокат Єфремова Олександр Мельников повідомив, що кримінальне провадження стосовно його підзахисного тепер розглядатиме Старобільський районний суд Луганської області.