"Вірю, що весна переможе". Тимошенко проголосувала на виборах президента України

Тимошенко голосувала у Києві
Фото: tymoshenko.ua

За словами лідера партії "Батьківщина" та кандидата у президенти України Юлії Тимошенко, сьогодні кожен українець зможе "поставити крапку" на бідності і корупції.

Лідер партії "Батьківщина" і кандидат у президенти України Юлія Тимошенко 31 березня проголосувала на президентських виборах. Відео політик опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Тимошенко голосувала на одній із виборчих дільниць у Києві (раніше політик голосувала в Дніпрі).

"Я зі своєю родиною, своєю командою прийшла проголосувати за Україну. Ви знаєте, що сьогодні Україна перевела годинник уперед на весняний час, і я вірю, що так само ми робимо крок уперед до успішної, квітучої, європейської України. Я вірю, що сьогодні починається новий історичний поступ України до миру і процвітання, до щастя кожної людини", – заявила Тимошенко.

За її словами, "сьогодні ми маємо шанс усе змінити". "Останні п'ять років Україна, на жаль, знаходиться в бідності і корупції, але крапку сьогодні на цьому поставить кожен українець. Усе буде в Україні добре... Я вірю, що весна переможе", – сказала вона.

Із 8.00 до 20.00 в Україні працюватимуть виборчі дільниці для голосування на чергових президентських виборах. У них бере участь рекордна кількість кандидатів: у бюлетень занесли 39 прізвищ.

Центральна виборча комісія зареєструвала 2344 міжнародних офіційних спостерігачів за виборами від 19 міжнародних організацій і 17 іноземних держав.

Національний екзит-пол проведуть Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, Київський міжнародний інститут соціології та Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова. Їхні результати оприлюднять після закриття дільниць о 20.00.

Протягом 10 днів із дня голосування ЦВК має встановити результати виборів і скласти відповідний протокол. Якщо жоден із кандидатів не набере більше ніж 50% голосів, то 21 квітня відбудеться другий тур президентських виборів.