"Вставай, мила моя, вставай". Тимошенко впала під час програми "Право на владу". Відео

На допомогу політикині поспішили гості студії
Фото: Юлія Тимошенко / Facebook
Лідерка партії "Батьківщина", народна депутатка України Юлія Тимошенко впала у студії програми "Право на владу" на каналі "1+1". Відео падіння політикині опублікував 18 лютого Telegram-канал Megerini.

На відео видно, як депутатка спіткнулася та впала. На допомогу їй поспішили гості студії, серед них – секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов та нардеп із фракції "Опозиційна платформа За життя" Нестор Шуфрич.

"На прохання читачів – падіння Юлі. Пост не для сміху, співчуваємо їй, це було боляче", – ідеться у повідомленні Telegram-каналу.

Автори повідомлення звернулися до колективу "Право на владу" із пропозицією зробити "нормальну студію".

"Право на владу", зробіть норм студію! Юлію Володимирівну угробите", – зазначено під відеороликом.

На відео падіння Тимошенко автори наклали пісню лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука зі словами "Вставай, мила моя, вставай".

Контекст:

Тимошенко 61 рік. Вона очолює фракцію партії "Батьківщина" у Верховній Раді.

З 4 лютого до 8 вересня 2005 року та з 18 грудня 2007-го до 3 березня 2010 року вона обіймала посаду прем'єр-міністра України, ставши першою та єдиною жінкою прем'єр-міністеркою у країні.

2010-го, 2014-го та 2019 року Тимошенко балотувалася на пост президента України.

11 жовтня 2011 року Тимошенко засудили до семи років ув'язнення у справі про перевищення влади та службових повноважень під час укладання газових контрактів із Росією у січні 2009 року. 22 лютого 2014 року Верховна Рада звільнила Тимошенко з ув'язнення. 14 квітня 2014 року Верховний Суд України закрив "газову справу" Тимошенко.