Заступник голови Одеської ОДА Олександр Харлов передав Одеській області від Бремена гуму для 49 машин "швидкої"

Олександр Харлов передав допомогу в межах програми "Доукомплектація транспорту системи екстреної медичної допомоги в Одеській області"
Фото: Олександр Харлов / Facebook

Заступник голови Одеської ОДА Олександр Харлов передав Одеському обласному центру екстреної медичної допомоги й медицини катастроф пакет допомоги від німецьких партнерів – гуму для машин швидкої допомоги. Про це повідомила 27 грудня у Facebook Одеська обласна державна адміністрація.

"Співпраця між нашою областю й вільним ганзейнським містом Бремен продовжує дарувати нам підтримку й турботу. Цього разу ми отримали допомогу в рамках проєкту "Доукомплектація транспорту системи екстреної медичної допомоги в Одеській області". Завдяки тісному співробітництву між нашими регіонами в рамках проєкту наша область отримала 196 одиниць високоякісної гуми для наших 49 карет екстреної допомоги. Це не просто числа, це засіб підтримки життя і здоров'я наших співгромадян", – ідеться в повідомленні.

В ОДА додали, що допомога німецьких партнерів робить систему екстреної медичної допомоги більш готовою й ефективною.

"Кожна одиниця гуми – це крок до швидкого й безпечного надання медичної допомоги тим, хто її найбільше потребує. Це не просто про допомогу – це про дружбу, партнерство та спільний внесок у благополуччя Одеської області. Щиро вдячні вільному ганзейському місту Бремен за невтомну підтримку жителів Одеської області", – резюмували у пресслужбі.