Затриманим СБУ співробітникам Подільського районного суду Києва вручать сьогодні підозру

27 квітня УНН із посиланням на джерело повідомило, що СБУ затримала заступника керівника апарату Подільського райсуду, а також одного із суддів
Фото: Служба безпеки України / Facebook

За даними "Судово-юридичної газети", 27 квітня працівники Служби безпеки України проводять обшуки в кабінетах суддів Подільського районного суду Києва Тетяни Войтенко та Галини Супрун, а також заступника апарату суду Юлії Чубко.

Співробітників Подільського районного суду Києва, у яких проводять обшуки співробітники Служби безпеки України, 27 квітня відвезуть у Національне антикорупційне бюро України для вручення підозри, повідомила кореспондентка телеканала "112 Україна" з місця подій.

За її словами, наразі слідчі дії в кабінетах у підозрюваних у хабарництві співробітників Подільського райсуду тривають. Співробітники СБУ відмовляються коментувати подробиці на камеру, проте розповіли, що фігурантів справи сьогодні відвезуть у НАБУ.

За даними "Судово-юридичної газети", 27 квітня співробітники СБУ, НАБУ і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури проводять обшук у кабінетах суддів Подільського райсуду Києва Тетяни Войтенко та Галини Супрун. Також, за даними співрозмовника видання, слідчі дії щодо того самого епізоду проводять у заступника апарату суду Юлії Чубко.

27 квітня УНН із посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомили, що СБУ затримала заступника керівника апарату Подільського районного суду, а також одного із суддів цього суду. За інформацією співрозмовника агентства, їх було затримано під час спроби отримати $10 тис. хабара за ухвалення певного судового рішення.