Зеленський запросив українських журналістів на пікнік із шашликами

Зеленський написав, що його з журналістами об'єднує мрія зробити Україну кращою
Фото: Володимир Зеленський / Twitter
Президент України Володимир Зеленський 5 червня запросив журналістів напередодні їхнього професійного свята на пікнік із шашликами. Про це він повідомив в Instagram.

"Цього разу – шашлик, приготований власноруч. Чудова погода і, як завжди, дружня атмосфера. Розмова без табу, гострі запитання і мої чесні відповіді", – зазначив президент.

На зустрічі також був глава Офісу президента Андрій Єрмак. Зеленський і Єрмак на викладених у соцмережі фото нанизують м'ясо на шампури.

6 червня президент опублікував в Instagram фотографії з пікніка і привітав журналістів.

"Завжди відкритий для запитань журналістів. Переконаний, що чесний діалог – це головна ознака демократичної держави. Українські журналісти – допитливі, талановиті, уважні і принципові. Готові йти на ризик заради правди", – написав глава держави.

Зеленський також опублікував фотографії і привітання у Twitter. За словами президента, українські журналісти прагнуть змін.

"І головна мрія, яка об'єднує і журналістів, і президента – зробити Україну кращою. Нехай вона здійсниться!" – заявив він.

На пікнік із президентом запросили головну редакторку видання "ГОРДОН" Олесю Бацман та його співзасновника Дмитра Гордона, головну редакторку "Української правди" Севгіль Мусаєву журналіста і телеведучого Савіка Шустера та інших.

Контекст:

20 травня на пресконференції, присвяченій дворіччю перебування на посаді, Зеленський, відповідаючи на запитання про вбивство журналіста Павла Шеремета, сказав, що протягом його каденції "жоден журналіст так не пішов із життя".