Журналіст Бочкала: Напали на координатора "Стоп корупції" у Чернівецькій області. Били молотками по голові

Роман Бочкала: Били молотками по голові. Цілилися в скроню. Зовсім трохи промахнулися
Фото: Роман Бочкала / Facebook

На думку журналіста Романа Бочкали, координатора "Стоп корупції" у Чернівецькій області Миколу Петиченка намагалися вбити, тому що нападники цілилися йому молотком у скроню.

Увечері 9 березня напали на координатора громадської організації "Стоп корупції" у Чернівецькій області Миколу Петиченка, повідомив у Facebook журналіст Роман Бочкала.

"Скоєно напад на координатора "Стоп корупції" у Чернівецькій області Петиченка! Хоча це я м'яко формулюю. Схоже на замах. Били молотками по голові. Цілилися в скроню. Зовсім трохи промахнулися", – написав він.

За словами журналіста, напад стався в центрі Чернівців.

"Нападників було двоє. Коля просто вийшов із магазину. Тварюки вискочили з машини. Почали бити і потім зникли. Зараз Микола в лікарні. Ноги і руки перебиті. Подію він однозначно пов'язує зі своєю громадською діяльністю. Кілька місяців тому було зламано електронну пошту Петиченка. Зі скриньки було вилучено документи і фотографії, які компрометують першого заступника прокурора області", – розповів він.

Бочкала зазначив, що Петиченко активно співпрацює з румунським НАБУ у боротьбі з контрабандою лісу і сигарет, тому серед замовників нападу може бути глава митниці Чернівецької області.

"Список ворогів важкий і його можна продовжити. І водночас, усі вони заодно, за принципом – рука руку миє. Разом бухають і паряться у саунах... Оголошуємо безстроковий протест з усіма наслідками доти, поки винні не зазнають покарання", – написав журналіст.

7 березня було скоєно напад на активіста "Стоп корупції" у Чернівцях Валерія Аіріні. Петиченко заявив, що нападники передали Аіріні "привіт від Ігоря Васильовича". За його словами, так звати першого заступника прокурора Чернівецької області.