Apple доправила в Україну першу офіційну партію iPnone 13

Вартість iPhone 13 у США стартує від $699
Фото: apple.com
Американська компанія Apple 9 жовтня доправила в Україну першу офіційну партію смартфонів iPhone 13. Про це повідомила Державна митна служба України у Facebook.

Понад 8 тис. смартфонів із заявленою вартістю понад $7,5 млн сьогодні прибули до аеропорту "Бориспіль". Митники почали оформлення товару.

"Офіційний імпорт компанією Apple своєї продукції – це ще один крок у боротьбі з контрафактом і незаконним ввезенням товарів", – додали у Держмитслужбі.

Упродовж останніх двох тижнів після презентації iPhone 13 українські митники виявили спроби незаконного ввезення нового смартфона майже на 2,2 млн грн, зазначили у відомстві.

Контекст:

Нову лінійку смартфонів Apple iPhone 13 (усього чотири телефони – iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max) презентували 14 вересня. Вартість нових телефонів у США стартує від $699 (модель iPhone 13 mini).

Apple 30 червня цього року відкрила офіційне представництво в Україні. Компанія безпосередньо ввозитиме техніку в Україну й контролюватиме магазини офіційних дилерів. У серпні Apple відкрила в Україні службу підтримки.