Чому варто довірити ремонт дизельного автомобіля "Турбо Дизель Сервісу"

Київська компанія "Турбо Дизель Сервіс" спеціалізується на ремонті дизельних автомобілів усіх відомих марок і моделей
Фото: depositphotos.com

Легкові й комерційні малотоннажні автомобілі з дизельними двигунами впевнено витісняють з українського ринку аналоги з бензиновими моторами. Серед причин зростання популярності дизельних автомобілів – економна витрата пального (особливо актуально з урахуванням зростання цін), високі експлуатаційні показники й надійність, а також покращені динамічні характеристики. Практично на всіх нових машинах встановлюють турбонагнітачі, які забезпечують додатковий плюс до динаміки, а паливна система Common Rail з електронним управлінням знижує витрату пального й автоматично контролює процес уприскування пального.

Однак, попри всі переваги, машини з дизельними двигунами також мають свої слабкі місця. Вони дуже чутливі до якості пального, а наявність турбіни й додаткового обладнання потенційно знижує надійність усієї конструкції. Окрім того, дизельна паливна система набагато складніша за бензинову, тому в разі серйозного ламання знайти хорошого фахівця в цій сфері досить складно.

Київська компанія "Турбо Дизель Сервіс" спеціалізується на ремонті дизельних автомобілів усіх відомих марок і моделей. Команда профільних майстрів із багаторічним практичним досвідом швидко, якісно і з гарантією виконує ремонтні роботи будь-якої складності незалежно від типу ламання й поточного технічного стану транспортного засобу.

Послуги компанії "Турбо Дизель Сервіс"

Великий досвід роботи й наявність сучасного діагностичного обладнання дають змогу нашим фахівцям надавати широкий спектр послуг із ремонту дизельних автомобілів:

  • Комплексна діагностика. Перевірка працездатності всіх систем на спеціальних стендах дає можливість зробити автомобілю повний check-up, щоб виявити найменші несправності й оперативно їх усунути.
  • Відновлення форсунок. З'ясовуємо поточний стан форсунок, реставруємо або міняємо зношені елементи, перевіряємо й налаштовуємо на спеціальному стенді.
  • Ремонт турбін. Заміна пошкоджених елементів, відновлення геометрії.
  • Ремонт ТНВД. Діагностика на стенді, заміна пошкоджених елементів, налаштування на заводські параметри.
  • Повний перелік послуг компанії "Турбо Дизель Сервіс" доступний на нашому сайті.

Чому варто довірити ремонт дизельного автомобіля нашим майстрам?

Переваги звернення до фахівців компанії "Турбо Дизель Сервіс":

  • Якість, перевірена часом. Ми працюємо на українському ринку з 2013 року, виконуючи ремонт дизельних автомобілів будь-якої складності.
  • Прозоре ціноутворення. У нас фіксований прайс і немає жодних додаткових або прихованих платежів. Після проведення діагностики автовласнику оголошують вартість послуг, яка залишається незмінною до кінця виконання робіт.
  • Тільки перевірені компоненти. Ми не встановлюємо дешевих китайських запчастин незрозумілих виробників, а також несертифікованих реплік оригінальних деталей.
  • Власна ремонтна база. Наш сервісний центр оснащений передовим обладнанням, завдяки якому ми можемо здійснювати точну діагностику й ремонт будь-якої складності.
  • Повний спектр послуг. Хай що станеться з вашим автомобілем, наші майстри готові усунути будь-які несправності (від заміни свічок і діагностики форсунок до капремонту двигуна) і швидко поставити машину "на колеса".

Щоб потрапити на нашу СТО у зручний для вас час, рекомендуємо заздалегідь запланувати свій візит. Для цього залиште онлайн-заявку на сайті, замовте зворотний дзвінок або зателефонуйте нам за вказаними номерами телефонів.