Мережа АЗК UPG для українських автолюбителів завезла на національний ринок високооктановий бензин upg100

Компанія під час війни оперативно уклала низку вигідних контрактів із європейськими постачальниками
Фото: пресслужба UPG
Пальне upg100 уже у продажу – водії можуть придбати бензин за оптимальною ціною. upg100 є екологічно безпечним, адже відповідає стандартам Євро-5. Низький вміст хімічних речовин збереже довкілля, а високооктановість подбає про внутрішні деталі вашої машини.

Октанове число цього виду пального не менше ніж 100 одиниць, що забезпечить вашій автівці легкий розгін і плавний запуск двигуна, збільшуючи тим самим його ресурси та рівномірно розподіляючи суміші по циліндрах. На додачу до цього, високооктановість надасть можливість знизити витрати пального. Такий бензин незамінний для автівки у спеку, наголошують фахівці, оскільки ймовірність його детонації значно знижується, що, звісно, може відбутися за високої температури повітря.

Усе, що вам потрібно, – це приїхати на будь-яку АЗК мережі UPG, де ви зможете придбати пальне і переконатися в його перевагах.

Це стало можливим завдяки тому, що компанія під час війни оперативно уклала низку вигідних контрактів із європейськими постачальниками. Тому, попри нещодавню кризу у країні з пальним, UPG швидко вдалося відновити постачання та продаж високооктанового бензину.

Фото: пресслужба UPG

Зважаючи на свою високооктановість, upg100 містить невеликий відсоток вмісту хімічних речовин: сірки, бензолу та ароматичних вуглеводнів. Як результат відбувається зменшення корозії деталей. До того ж у процесі згоряння upg100 виділяє більшу кількість енергії, тим самим мінімізуючи витрати. Отже, використовуючи upg100, ви дбаєте ще й про довкілля.

Гарантією якості upg100 є його багаторівнева перевірка. Із кожної партії беруть контрольні проби, які надходять до лабораторії, а фахівці роблять аналіз на відповідність усім вимогам.

Аби впевнитися в якості бензину, водії можуть завітати на будь-яку АЗК UPG і ознайомитися з паспортом пального. Він є гарантією того, що пальне пройшло вхідний контроль в Україні та відповідає ДСТУ. Тим більше абсолютно всі види пального на АЗК UPG постачаються з Європи та відповідають стандарту Євро-5 – це найвищий стандарт в Україні.