TikTok почав тестувати платні підписки

Якихось подробиць платної підписки у TikTok поки не розкривають
Фото: depositphotos.com
Китайська соцмережа TikTok почала тестувати нову функцію платної підписки. Про це 20 січня представник компанії Закарі Кізер заявив виданню The Verge.

Якихось подробиць цього нововведення у компанії поки не розкривають. Кізер зазначив лише, що у компанії "завжди думають про нові способи принести користь великій спільноті".

Якщо платні підписки все ж таки введуть, то це буде останнім кроком TikTok, який дасть змогу контентмейкерам монетизувати свій контент, вважають журналісти.

Раніше компанія презентувала програму Creator Next, де є інструменти для заробляння на контенті. З її допомогою користувачі можуть надсилати чайові блогерам.

Контекст:

TikTok – сервіс для створення і перегляду коротких відео, що належить пекінській компанії ByteDance. Його запустили у 2018 році.

У 2020 році TikTok став, за даними компанії App Annie, що займається цифровою аналітикою, застосунком, який завантажують найчастіше у світі, писала BBCАналітики вважають, що на популярність застосунку вплинула пандемія – вона сприяла реєстрації великої кількості нових користувачів, зокрема публічних людей.

Торік у вересні аудиторія цієї соцмережі сягнула 1 млрд активних користувачів.