На COVID-19 захворіло семеро співробітників сфери енергетики й довкілля України

У Мінекоенерго повідомили, що забезпечили умови для дистанційної роботи
Фото: Міністерство енергетики та захисту довкілля України / Facebook

Міністерство енергетики та довкілля створило всі умови для дистанційної роботи й запобігання поширенню коронавірусу серед працівників, які виконують критичні функції, повідомили у відомстві.

Станом на 9 квітня серед більш ніж 300 тис. осіб, які працюють у сфері енергетики та захисту довкілля, зафіксовано сім випадків захворювання на COVID-19. Про це повідомив заступник глави відомства Олексій Рябчин, пише пресслужба Міненерго на своїй сторінці у Facebook.

"Створено всі умови для дистанційної роботи та запобігання поширенню вірусу серед працівників, які виконують критичні функції. Здійснюється щоденне інформування та моніторинг ситуації оперативним штабом Мінекоенерго в розрізі підприємств", – зазначив Рябчин.

Він підкреслив, що наразі ситуація під контролем.

"Мінекоенерго уважно відслідковує повідомлення про захворюваність працівників галузей та забезпечує належну комунікацію", – додав заступник міністра.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у Китаї у грудні 2019 року. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Станом на 9.30 10 квітня в Україні підтверджено інфікування коронавірусом 2203 людей, померло 69 осіб, із яких 12 – протягом останньої доби, 61 людина вже одужала.