Денісова заявила, що завдяки пенсійній реформі вдасться збільшити пенсії майже 10 млн українців

Денісова заявила, що законопроект погоджено
Фото: Людмила Денісова / Facebook

Проект закону про пенсійну реформу об'єднує пропозиції президента Петра Порошенка, уряду і депутатів, заявила голова парламентського комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмила Денісова.

Нардеп від "Народного фронту", голова парламентського комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмила Денісова сподівається, що законопроект про пенсійну реформу ухвалять вже у вівторок, 3 жовтня. Про це вона заявила журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Практично завершилися консультації між урядовою стороною, народними депутатами, фракціями, групами, я також брала участь", – зазначила вона.

За словами Денісової, проект закону поєднує пропозиції президента Петра Порошенка, уряду і депутатів. Нардеп зазначила, що під час підготовки документа врахували приблизно 500 поправок.

"Я думаю, що завдяки цьому законопроекту, який сьогодні, я сподіваюся, стане законом, буде підвищено пенсії майже 10 млн українців із загальної кількості 11 млн 700 тис." – зазначила вона.

28 вересня заступник голови департаменту комунікацій Міжнародного валютного фонду Вільям Мюррей заявив, що імплементація пенсійної реформи є критично важливою умовою для перегляду програми співпраці МВФ і України.

29 вересня президент України Петро Порошенко пообіцяв, що Верховна Рада проголосує за пенсійну реформу цього тижня.