"Іди нах...й, ти десятий". У Києві пасажир викинув водія, тому що йому не вистачило місця у тролейбусі. Відео

У громадському транспорті на міських маршрутах дозволено одночасно перевозити до 10 пасажирів
Фото: Київпастранс / Kyivpastrans / Facebook

В одному з київських тролейбусів стався конфлікт між пасажиром і водієм. Останній відмовився пустити у транспорт чоловіка, оскільки у зв'язку з карантинними обмеженнями дозволено перевозити не більше ніж 10 осіб, а він був уже 11-м. У відповідь на це пасажир виштовхнув водія із тролейбуса, кричачи, що він займає його місце. Про це у Facebook повідомив паблік "Киев Оперативный".

"Ти, бл...ть, десятий, іди нах...й звідси! Якого х...я ти місце займаєш?" – обурювався пасажир.

Із 12 березня в Україні через поширення коронавірусної інфекції заборонили масові заходи і закрили навчальні заклади. Окрім того, у ніч на 16 березня Україна повністю заборонила в'їзд на територію країни іноземним громадянам, із 17 березня зупинила авіаційне сполучення з іншими країнами, а з 18 березня у країні зупинили внутрішні пасажирські перевезення. У трамваях, тролейбусах, автомобільному транспорті й автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах, дозволено одночасно перевозити до 10 пасажирів. У великих містах закрито торговельні центри, магазини (окрім продуктових та аптек), ресторани, кав'ярні та бари, спортивні зали, салони краси й нічні клуби. Обмежувальні заходи триватимуть щонайменше до 3 квітня.

В Україні станом на 20 березня зафіксовано 27 випадків зараження коронавірусом, три з них – із летальними наслідками, одна людина одужала. Серед інфікованих – нардеп від групи "Довіра" Сергій Шахов, який нещодавно був у Франції.