Киянам, які перекрили вулицю, пообіцяли дати тепло за три години, рух розблоковано

Протестувальники обіцяли проводити акції протесту постійно, поки в їхніх квартирах не з'явиться тепло

Фото: 112.ua

Жителі кількох будинків на вулиці Зоологічній у Києві повідомили, що в їхніх квартирах немає опалення з 24 жовтня. Співробітники комунальних служб пообіцяли відновити теплопостачання, після чого люди розблокували дорогу.

Рух на вулиці Зоологічній у Києві відновили після того, як комунальні служби пообіцяли людям, які сьогодні перекрили дорогу, дати опалення в їхні квартири за три години, повідомив кореспондент в ефірі телеканала "112 Україна".

Сьогодні вранці жителі будинків на вулиці Зоологічній перекрили проїжджу частину через відсутність опалення з 24 жовтня. Вони обіцяли щодня проводити акції протесту, зокрема анонсували перекриття вулиці Дегтярівської. За даними телеканала, тепла немає в будинках №4, 6, 8, 12.

За даними видання "Информатор", в акції протесту взяло участь приблизно 30 осіб – жителі будинків №4, 6, 8, 12, 12/15. Вони повідомили, що їм надіслали квитанції на оплату послуг з опалення, однак у квартирах +11°.

Люди заявили, що телефонували в різні служби міста, основними причинами відсутності тепла їм називали ремонтні роботи на Дегтярівській і Зоологічній.

Протестувальники пропускали автомобілі з дітьми і "швидкі". Між деякими водіями і мітингувальниками спалахували конфлікти.