Міносвіти продовжило для вишів термін внесення до єдиної бази заяв абітурієнтів

Строк подання та внесення до бази заяв до вишів продовжили
Фото: ЕРА

Строки подання вступниками електронних заяв продовжили до 18.00 23 липня, повідомили в Міністерстві освіти і науки.

Міністерство освіти і науки України продовжило для вишів термін внесення заяв абітурієнтів до єдиної бази. Про це повідомляють у пояснювальному листі МОН.

"Прийом заяв і документів вступників на основі повної загальної середньої освіти, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів, закінчується о 18.00 20 липня. Вищі навчальні заклади зможуть до 18.00 23 липня вносити до єдиної бази заяви вступників (включаючи заяви осіб, які не змогли створити електронні кабінети в присутності представників приймальної комісії), які були подані у встановлений строк у паперовій формі", – ідеться в повідомленні.

Отже, терміни подання електронних заяв також продовжили до 18.00 23 липня.

Вступна кампанія в Україні стартувала 29 червня. Подання абітурієнтами електронних заяв до вишів почалося 12 липня, а закінчиться 26 липня.

Абітурієнти можуть подати до дев'яти заяв на чотири спеціальності в різних вишах. Це роблять в електронному кабінеті на сайті ez.osvitavsim.org.ua.

Рейтингові списки зарахування за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання оприлюднять не пізніше ніж о 12.00 1 серпня.

Під час вступу цього року дійсні сертифікати ЗНО 2016 і 2017 років.