Програма головного редактора "ГОРДОН" Бацман на "112 Україна" вийшла в лідери українського телеефіру

Програма "БАЦМАН" вийшла в лідери телеперегляду
Скріншот: 112 Україна / YouTube

Випуск програми "БАЦМАН" головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман у четвер, 28 вересня, дивилося 775 тис. глядачів у всій Україні.

Програма "БАЦМАН" головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман, яка виходить на телеканалі "112 Україна", 28 вересня очолила рейтинг усіх програм інформаційно-новинних телеканалів України, повідомили в прес-службі телеканала.

Рейтинги випуску за участю народного депутата III скликання, бізнесмена Михайла Бродського за аудиторією глядачів старших за 18 років у містах із населенням понад 50 тис. та за загальною українською телеаудиторією у віковій категорії від 18 років становили: частка – 1,62% і 0,68%, рейтинг – 0,64% і 1,7% відповідно.

Програму дивилося 775 тис. глядачів у всій Україні.

Під час розмови Михайло Бродський і Олеся Бацман говорили про потенційних кандидатів на пост президента України: Юлію Тимошенко, Інну Богословську, Надію Савченко, Михайла Добкіна, Вадима Рабіновича, Володимира Гройсмана, Олега Ляшка та інших.

Текстову версію інтерв'ю буде опубліковано на сайті "ГОРДОН".

Програма "БАЦМАН" виходить на телеканалі "112 Україна" кожного вівторка і четверга. Ведуча обговорює з політиками та громадськими діячами актуальні теми, у програмі винятково прямі запитання і відверті відповіді. Також у фокусі проекту – політичні плітки і секрети.