Рух транспорту на дорогах України відновлено, заборона на транзит через Полтавську область ще діє

Обмеження на проїзд знято
Фото: dsns.gov.ua

Проїзд автомобільного транспорту на дорогах державного значення забезпечено, тривають роботи з розчищення проїжджої частини від снігу, повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України.

Станом на 6.00 сьогодні проїзд дорогами загального користування державного значення забезпечено. Про це йдеться в повідомленні Державного агентства автомобільних доріг України.

Знято обмеження в русі на автодорозі М-03 Київ – Харків – Довжанське в межах Полтавської області. Однак рішення про заборону в'їзду в область усіх видів транзитного транспорту залишається чинним, зазначає прес-служба.

Короткочасні обмеження руху вантажних транспортних засобів, які діяли на автодорогах М-04 Знам'янка – Луганськ – Ізварине та Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь, повністю знято.

"Проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Виконуються роботи з розчистки проїжджої частини доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами", – ідеться в повідомленні.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України 26 грудня заявили, що через негоду ввели обмеження руху транспорту в Кіровоградській, Полтавській і Черкаській областях.

У заторах у Полтавській області стояло приблизно 800 авто.