Співробітники апарату Верховної Ради, яких сфотографували на куполі будівлі, заявили, що перевіряли там стан ремонту

Фото в соцмережах з'явилися 10 липня
Фото: Алиса Юрченко / Facebook

10 липня користувачі соцмереж оприлюднили фото з парою на даху Верховної Ради і припустили, що невідомі чоловік та жінка влаштували там побачення. ТСН з'ясувала, що на куполі українського парламенту були працівники апарату Ради Павло Боднар і Тетяна Подольська, які проводили ревізію.

Чоловік та жінка, яких сфотографували на даху Верховної Ради, – перший заступник глави апарату парламенту Петро Боднар та керівниця секретаріату Тетяна Подольська. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Користувачі соцмереж припустили, що у двох молодих людей на даху парламенту побачення, однак вони кажуть, що знайомі приблизно п'ять років і жодного роману в них немає.

Боднар є відповідальним за ремонт даху, а тому, за його словами, він піднімається туди практично щотижня. Тетяна піднялася туди вперше в житті, хоча часто проводить екскурсії в самому парламенті.

Разом вони оглядали зверху нові ракурси для фото у дворику і перевіряли стан ремонту, ідеться в сюжеті. Чиновників супроводжували технічні працівники, сама процедура тривала приблизно 20 хвилин.

"Дивилися ракурси для фотографування в майбутньому, для підготовки вдалих фотографій", – зазначив Боднар.

"Це дуже високо. Уже точно не хочу. Після всієї цієї історії уже нема що мені там робити. Не буду інспектувати більше нічого", – жартома сказала Подольська.

Фотографії купола Ради з людиною на ньому опублікував 10 липня у Facebook блогер Михайло Голуб. Він указав на схожість чоловіка на куполі з президентом України Володимиром Зеленським.

"Зеленський записує нове селфі-відео", – прокоментував Голуб.

Управління державної охорони підтвердило у Facebook, що на купол Верховної Ради України залазила людина. Водночас у відомстві спростували інформацію, що це був президент Володимир Зеленський, як припускали користувачі соцмереж.