Стан Олени Зеленської, у якої виявили COVID-19, стабільний – Офіс президента

Про те, що в Зеленської позитивний результат тестування на коронавірус, стало відомо 12 червня
Фото: Олена Зеленська / Facebook

Перша леді України Олена Зеленська, у якої виявили COVID-19, проходить антибактеріальну терапію, вона перебуває в ізоляції під наглядом лікарів, повідомили в Офісі президента України.

Перша леді України Олена Зеленська продовжує перебувати у стаціонарі київській лікарні після того, як у неї виявили COVID-19. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента України в Telegram.

Їй поставили діагноз "негоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія".

"Наразі перебіг хвороби відповідає пневмонії середнього ступеня важкості. Дихальна недостатність – 0. Дотації кисню не потребує. Стан Олени Зеленської стабільний", – ідеться в повідомленні.

Дружина президента проходить антибактеріальну терапію, вона перебуває в ізоляції під наглядом лікарів. Володимир Зеленський та його діти завтра робитимуть повторні ПЛР-тести.

Про те, що дружина президента здала позитивний тест на коронавірус, стало відомо 12 червня. В Офісі президента тоді повідомили, що вона почувається добре, симптомів хвороби у першої леді не було. Однак 16 червня її госпіталізували з двосторонньою полісегментарною пневмонією.

Через зараження дружини Зеленський перейшов на особливий режим роботи. В Офісі президента повідомили, що глава держави найближчим часом не проводитиме особистих зустрічей, усі наради перевели в онлайн-режим.

Зеленський, як поінформували на Банковій, щодня проходить тестування на коронавірус, а також медогляди.