Телеканал "112 Україна" на четверту річницю створення покаже фільм про свою команду

Каналу "112 Україна" виповнюється чотири роки
Фото: 112.ua

28 листопада в ефір вийде фільм "...і вся команда 112", присвячений чотириріччю роботи каналу в українському телеефірі.

28 листопада телеканал "112 Україна" покаже фільм журналіста Тетяни Наконечної "...і вся команда 112", присвячений четвертій річниці з дня початку мовлення. Про це повідомила прес-служба телеканала.

"Чотири роки мовлення у форматі прямоефірного марафону, досягнення неможливого, висвітлення непростих подій у житті держави, а значить, і в житті команди "112", яка показує все, що відбувається. і завжди в центрі подій. Хто вони – люди, які в режимі 24/7 працюють для свого глядача? Хочуть бути найкращими і найпершими в тому, що роблять; переживають жахіття АТО; вирушають у зони стихій, звідки інші їдуть", – ідеться в анонсі фільму.

Фраза, що стала назвою фільму, постійно звучить у новинах телеканала.

"Чому наші журналісти додають її в кінці кожного сюжету, а ведучі починають цієї фразою свої ефіри? Скажу без перебільшення: для нас, співробітників телеканала, це не просто слова. І саме про це фільм. Він як про всю команду "112", так і про внесок кожного. Адже якщо хоча б один музикант в оркестрі зіграє свою партію погано або візьметься за чужу – симфонії не буде. Те саме – з прямим ефіром", – розповіла Наконечна.

Відео: 112 Україна / YouTube

Відео: 112 Україна / YouTube

У фільмі йдеться про те, чому для кожного співробітника "телеканал "112 Україна" – це не просто робота, а набагато більше – філософія", повідомили в прес-службі.

"Як формувалася команда, зростала й гартувалася подіями. Як телеканал впливає на сучасну українську журналістику, задає тренди. І про те, що завжди залишається за кадром, але хочеться показати глядачеві", – зазначили на "112 Україна".

Фільм "...і вся команда 112" вийде в ефір 28 листопада о 23.10.