У ЗСУ зафіксовано третю смерть від COVID-19

COVID-19 у співробітника ЗСУ було підтверджено посмертно
Фото: Командування Медичних сил Збройних Сил України / Facebook

Протягом минулої доби у Збройних силах України зареєстровано чотири нові випадки інфікування коронавірусом, повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

У Збройних силах України 25 травня зафіксовано третю смерть від COVID-19. Про це сьогодні у Facebook інформує командування медичних сил ЗСУ.

У повідомленні зазначають, що працівник ЗСУ хворів з 11 травня і водночас лікувався вдома. 18 травня у зв'язку з погіршенням стану здоров'я він звернувся в міську лікарню Кам'янка-Бузького району Львівської області. Того самого дня він пройшов експрестест на COVID-19, результат якого був негативним.

Хворому надавали необхідне лікування, однак через відсутність позитивної динаміки 22 травня його скерували у Львівську туберкульозну лікарню. Там провели лабораторне дослідження методом ПЛР-тестування, за результатами якого COVID-19 у співробітника ЗСУ було підтверджено посмертно.

Усього протягом минулої доби у ЗСУ зареєстровано чотири нові випадки COVID-19, зокрема і зазначений летальний.

Станом на 7.00 27 травня коронавірусом у ЗСУ інфіковано 57 осіб.

Станом на ранок 27 травня в Україні від коронавірусної інфекції померло 658 осіб, одужало 7995. Загальна кількість випадків COVID-19 за час епідемії сягнула 21 905.