Український військовий помер від COVID-19

За час пандемії 242 українські військові одужали від COVID-19
Фото: depositphotos.com

Український військовий помер 18 червня, окрім COVID-19, у нього також були супутні хронічні захворювання, зазначили в командуванні медсил Збройних сил України.

Кількість військових у Збройних силах України, які померли від COVID-19, зросла до п'яти осіб. Про це 19 червня повідомляє командування медсил ЗСУ у Facebook.

Український військовий хворів із 4 червня і проходив лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону Львова. Перебіг хвороби мав виражену симптоматику, і у військовослужбовця були хронічні супутні захворювання. 10 червня його евакуювали в Національний військово-медичний клінічний центр "Головний військовий клінічний госпіталь" у Києві, зазначили у ЗСУ.

18 червня стан здоров'я військового погіршився, реанімаційна бригада розпочала інтенсивну терапію, але чоловік помер.

Упродовж минулої доби серед військових ЗСУ зареєстровано 11 нових випадків COVID-19, із них 10 проходять лікування вдома, одного госпіталізували. Усього наразі на COVID-19 хворіє 143 українські військові, 242 людини за час пандемії одужали.

Протягом останньої доби в Україні виявили ще 921 випадок інфікування коронавірусом. Це абсолютний рекорд. Загальна кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом у країні зросла до 34 984. Від коронавірусної інфекції померло 985 осіб, видужало 16 033 хворих.

Головний військовий клінічний госпіталь