"Укргазвидобування" назве нові бурові верстати на честь Хмельницького, Мазепи, Бандери та інших українських діячів

"Укргазвидобування" отримає вісім нових бурових верстатів до кінця року
Фото: Укргазвидобування / Facebook

Українські гетьмани Богдан Хмельницький та Іван Мазепа і лідер Організації українських націоналістів Степан Бандера "навіть і не думали, що у XXI столітті продовжуватимуть боротьбу за незалежність" України, заявили в компанії "Укргазвидобування", додавши, що ведуть боротьбу за енергетичну незалежність країни.

Українська компанія "Укргазвидобування" назве нові бурові верстати на честь видатних українських громадських і політичних діячів. Про це повідомила прес-служба компанії у Facebook 2 листопада.

"Кожен по-своєму виборює незалежність України. Ми, наприклад, наближаємо енергонезалежність нашої країни. Для цього нам необхідно оновити обладнання, у тому числі й застарілі бурові верстати, які залишилися нам у спадок ще із 70-х років. Придбання нових верстатів дозволить підняти швидкість буріння до небачених для нас раніше космічних показників та, як наслідок, дати можливість пришвидшити збільшення видобутку природного газу", – ідеться в повідомленні.

Зазначають, що до кінця року компанія закупить вісім бурових верстатів.

"У нас з'явилася така гіпотеза: якщо дати новим буровим назву на честь героїв, які протягом віків боролися за нашу Батьківщину, то швидкість буріння зросте ще в кілька разів... Дякуємо всім співробітникам, які брали участь у конкурсі на назву нових бурових верстатів, і вітаємо переможців. [Гетьмани] Петро Сагайдачний, Іван Мазепа, Богдан Хмельницький, король Данило [Галицький], [отаман] Іван Сірко, [керівник карпатських опришків] Олекса Довбуш, [керівник руху гайдамаків] Іван Гонта, [лідер Організації українських націоналістів] Степан Бандера, [князь] Святослав Хоробрий і [керівник повстання гайдамаків] Максим Залізняк навіть і не думали, що у XXI столітті продовжуватимуть боротьбу за незалежність нашої країни", – заявили в компанії.