Американський ведучий відмовився просити вибачення за образи на адресу жінок, сказані 10 років тому. Він порівнював їх із собаками

Карлсон: Усіх, хто не згоден із моїми поглядами, запрошую прийти і пояснити чому
Скріншот: Tucker Carlson / Twitter

Телеведучий американського каналу Fox News Такер Карлсон не збирається "каятися" перед жінками за образи на їхню адресу, сказані в ефірі радіопрограми Bubba Love the Sponge приблизно 10 років тому. Таку заяву він зробив 10 березня у Twitter після того, як моніторингова організація "Media Matters for America" прослухала запис програм та звернула увагу на його коментарі.

"Замість того, щоб висловлювати очікуване каяття, як вам таке: я щотижня з'являюся в прямому ефірі на годину. Якщо ви хочете знати, що я думаю, можете подивитися. Усіх, хто не згоден із моїми поглядами, запрошую прийти і пояснити чому", – заявив він.

За даними "Media Matters for America", в ефірі радіопрограми він назвав "свинею" журналістку Аріанну Гаффінгтон (співзасновниця сайта "The Huffington Post", у 2010 році була 28-ю у списку найвпливовіших жінок світу за версією Forbes. – "ГОРДОН").

Він також порівнював жінок із собаками, захищав шлюби з неповнолітніми і назвав американську співачку Брітні Спірс і спадкоємицю мережі готелів, фотомодель і світську левицю Періс Гілтон "найбільшими білими повіями в Америці".

Такер Карлсон – американський політичний оглядач. Веде телепрограму Tucker Carlson Tonight на каналі Fox News.