Блогери попросили вибачення в лікарів Києва за інформацію про нібито акторів на фото в соціальній рекламі

Блогери вирішили, що замість лікарів на фото – актори
Фото: @NoizyMinor / Twitter

Медики відреагували на повідомлення блогерів Антона Ходзи і Ghostwriter, які заявили, що на сітілайтах, де висловлюють подяку лікарям, зображено акторів, а не справжніх співробітників лікарень.

Блогер Антон Ходза попросив вибачення в лікарів за недостовірну інформацію про те, що в київській соціальній рекламі для сітілайтів знімали не справжніх лікарів, а акторів. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Визнаю факап. Стався невдобняк, але з мого боку. Перепрошую в лікарів, які взяли участь у фотосесії для цієї реклами", – написав він.

На офіційній сторінці Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги у Facebook опублікували звернення до блогерів стосовно зйомки соціальної програми "Дякуємо, що ми в одній команді! Життя киян щодня рятують 32 000 медиків". Вони відреагували на повідомлення блогерів Ходзи і Ghostwriter, які заявили, що на сітілайтах, де висловлюють подяку лікарям, зображено акторів, а не справжніх медиків.

"Дуже приємно визнавати, що наші співробітники не лише хороші спеціалісти, а ще й дуже гарні. Настільки, що їх навіть плутають з акторами. Знайомтеся! Найкрасивіші працівники лікарні: Руденко Леонід Вікторович, завідуючий інфарктним відділенням; Пузир Назар Вікторович, лікар-ендоскопіст; Андрієнко Ольга Миколаївна, голова профспілкового комітету", – ідеться в пості.

До нього медики додали фотографію лікарів на сітілайтах і висловили надію на вибачення.

"Сподіваємося, що в Антона Ходзи і Ghostwriter вистачить порядності вибачитися і написати спростування на своїх сторінках у соцмережах", – заявили медики.

Ghostwriter також попросив вибачення у Twitter.