Дружина Лещенка знову виступатиме у Москві

Виступ Топольської заплановано на 18 грудня
Фото: nastia.dj / Instagram
Дружина колишнього члена наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка Анастасія Топольська вдруге протягом 2021 року виступить у Москві. Відповідну інформацію опубліковано на сайті агентства Resident Advisor, яке займається організацією виступу.

У суботу, 18 грудня, вона виступить у московському нічному клубі Mutabor.

Скріншот: ra.co

Топольська стане частиною івенту MASK. Це в Instagram підтвердили організатори заходу.

Контекст:

8 травня Топольська виступила у нічному клубі Mutabor у Москві. На сторінці фестивалю Horovod у Facebook вказано, що організаторами є квір-об'єднання Popoff Kitchen (Москва) та Veselka (Київ).

Водночас одеський активіст Сергій Стерненко та екснардеп Борислав Береза у Facebook запитували члена наглядової ради "Укрзалізниці" про концерт. За словами Стерненка та Берези, Лещенко ніяк не відповів, але забанив обох у Facebook. "Шкода, міг би і пояснити, чому його дружина їздить розважати окупантів під час війни", – наголошував Стерненко.

Із критикою на адресу Лещенка та Топольської виступили нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко та депутат Верховної Ради від "Батьківщини" Валентин Наливайченко.

Топольська передала "привіт усім ботофермам та хейтерам" 10 травня.

Лещенко 11 травня прокоментував виступ дружини. "Я свою дружину підтримую, захищатиму від будь-яких нападок і не дозволю її ім'я паплюжити. За ті заходи, які вона робить для популяризації України у світі, за те, що вона бренд України підносить і є визнаним у світі музичним виконавцем у стилі електронної музики, не змінила громадянство, хоча було безліч можливостей це зробити, – вона заслуговує найширшої підтримки українців", сказав він.