"Я гендиректор, а ти – солдат!". У Дніпрі бізнесмен облаяв військових, які перевіряли його документи

Положай заявив, що співробітники ТЦК і поліції "зіткнулися не зі сцикуном і чмошником, а з горою"
Фото: Serhii Steko / Facebook

Генеральний директор компанії-виробника вікон Steko Сергій Положай увечері 12 жовтня вступив у словесний конфлікт із військовослужбовцями, відео інциденту опублікував місцевий канал "Дніпро оперативний", ролик почав ширитися мережею.

На цих кадрах чоловік кричить до чоловіка у військовій формі (поряд також стоять представники поліції), що той не буде йому "розповідати, як себе поводити чи розмовляти". "Я – генеральний директор, де 1600 чоловік працює. А ти – солдат, бл...дь, п...здуй копай!" – заявляє чоловік на відео.

Уранці 13 жовтня Положай в Instagram підтвердив, що це дійсно він сварився з військовослужбовцем. За словами бізнесмена, учора його для перевірки документів зупинили представники поліції й територіального центру комплектування.

Він нібито надав військовим військовий квиток з оновленими даними й "повістку, продовжену до 1 листопада". У відповідь Положаю сказали, що в нього немає бронювання і він підлягає мобілізації, а "малолітка у формі почав навалювати, який він".

"І тут вмикається Положай Сергій Володимирович! У мене увімкнулася вся сила, агресивність і так далі. У цьому стані я знесу всіх і все! Вони переплутали, що зіткнулися не зі сцикуном і чмошником, а з горою! Я їм таких х...їв насував, цим галімим ТЦКшникам, що вони викликали підкріплення автоматників", – похвалився бізнесмен.

Він стверджує, що "з ескортом автоматників пішов додому". На думку Положая, відео, яке оприлюднили пабліки, "вигідне" ТЦК і нібито не показує "правди".

"А я говорив таке: ТЦК – чмошники, яких треба бити! Військовим, які реально воюють, – уклін і повага! Ворогів треба розривати на частини. Корупціонерам – клітка! Нам, хто займається добрими справами, виробляючи вікна, – не заважати! Правда – вона така, інша", – написав Положай.

У коментарях йому вже радять іти у військовий підрозділ, де він матиме змогу "стати горою", а також порівнюють з екснардепом-утікачем Іллею Кивою, якого ліквідували у РФ. Окрім того, частина коментаторів закликає до бойкоту вікон, які виробляє компанія Положая.

Згодом бізнесмен закрив сторінку.

Скріншот: serhii.steko / Instagram