Киян просять утриматися від поїздок на власних авто через погіршення погодних умов

Станом на вечір 3 березня до розчищення доріг залучили 90 одиниць спецтехніки
Фото: new.kv.ukravtodor.gov.ua

У Службі автомобільних доріг Київської області закликали жителів області планувати свої подорожі з урахуванням прогнозів синоптиків.

Служба автомобільних доріг Київської області закликала киян утриматися від поїздок на власних авто через погіршення погодних умов. Про це йдеться у повідомленні, опублікованому на сайті відомства.

"Служба автомобільних доріг у Київській області звертається до всіх учасників дорожнього руху: будьте пильними за кермом, дотримуйтесь Правил дорожнього руху! Плануйте свої подорожі з урахуванням прогнозів синоптиків. По можливості утримуйтесь від поїздок власним транспортом на далекі відстані під час погіршення погодних умов", – зазначили в службі.

У повідомленні йдеться, що станом на вечір 3 березня до розчищення доріг залучили 90 одиниць спецтехніки. Проїзд дорогами загального користування державного значення забезпечено.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій попереджали, що погіршення погодних умов може порушити транспортне сполучення і призвести до проблем із постачанням електрики.