Жителька Ірпеня Зоя Семенова просить про допомогу для дочки, яка потрапила у ДТП у Камбоджі

Анна потрапила у ДТП 12 лютого
Фото: Зоя Семенова / Facebook

22-річна українка Анна Семенова потрапила у ДТП у Камбоджі й дістала черепно-мозкову травму. Вона потребує дорогого лікування, її евакуація в Україну поки неможлива, розповіла її мати Зоя Семенова.

22-річна українка Анна Семенова перебуває в лікарні Sen Sok International University Hospital камбоджійського міста Пномпень із тяжкою черепно-мозковою травмою. Вона потребує дорогого лікування і, ймовірно, операції, написала на своїй сторінці у Facebook її мати Зоя Семенова.

"Звертаюся до всіх небайдужих людей за фінансовою підтримкою та просто людською допомогою. Моя донька Анна Семенова (22 роки) 12 лютого потрапила у ДТП у Камбоджі. Зараз знаходиться в лікарні Sen Sok International University Hospital міста Пномпень із важкою черепно-мозковою травмою. Її стан важкий та критичний, але стабільний, наразі вона знаходиться в реанімації... Є велика ймовірність, що потрібна буде операція. Донька потребує дообстеження. Лікарі працюють", – повідомила жінка.

За її словами, Анну поки не можна транспортувати в Україну, над цим питанням працює посольство України у В'єтнамі.

"У лікарні Ані надають необхідні медичні послуги за цінами, прийнятними для іноземців. Єдине, у чому нам пощастило, що лікар, який її веде, не просто дуже професійний, а має українське походження і говорить українською. Оскільки стан моєї доньки важкий, лікарі прогнозів не дають", – зазначила Семенова.

Вона підкреслила, що протягом перших двох днів сім'я витратила на лікування $2867.

"Нас попередили, що наступні дні коштуватимуть приблизно $600 у день. Ми звертаємося до вас за допомогою, бо фінансів на порятунок Ані наша родина не має. Зараз я веду переговори з благодійниками і фондом про офіційний збір коштів... Прошу надсилати допомогу на мою особисту картку "ПриватБанку" 4149 4996 4449 1258 Семенова Зоя Олександрівна. Мій номер телефону 0954642840. Про всі надходження і витрати я звітуватиму", – додала Семенова.