"Магніт для туристів, інвесторів та студентів". Кулеба розповів про запуск офіційного сайта про Україну

Новий сайт має розповідати світові про Україну, повідомив Кулеба
Фото: depositphotos.com
Держава одержала домен ukraine.ua, де функціонує сайт, який буде розповідати світу про Україну, повідомив міністр закордонних справ країни Дмитро Кулеба.

В Україні запустили сайт з інформацією про країну. Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на брифінгу 14 січня, передає кореспондент видання "ГОРДОН".

За словами міністра, держава одержала домен ukraine.ua.

"За цією адресою буде сайт, який буде розказувати світу про Україну. В основі сайта – візуальний бренд Ukraine NOW. Ми будемо якісно і професійно підтримувати цей ресурс", – сказав міністр.

Він зазначив, що на сайті є розділи, присвячені подорожам, інвестиціям, історії країни та навчанню в Україні. Також є розділ Happening Now, який повідомляє про актуальні події – фестивалі, форуми, виставки та інші заходи.

"Тобто сайт має стати магнітом для звичайного іноземного туриста, іноземного бізнесмена та іноземного студента. Усе це для того, щоб привертати до України додаткову увагу і популяризувати нашу країну у світі, зміцнювати її авторитет", – заявив Кулеба.

Також, за словами міністра, у сайт інтегровано фотобанк про Україну.

Міністр розповів, що зараз доступною є англомовна версія сайта, але згодом додадуть версії французькою, арабською, китайською, німецькою та іспанською.

За словами Кулеби, керувати сайтом буде Український інститут МЗС України.

Кабінет Міністрів України на засіданні 10 травня 2018 року затвердив бренд Ukraine NOW ("Україна зараз"). Бренд має стати основою презентації України у світі.