"Найвищий рейтинг серед політичних програм країни". Студія Савіка Шустера підбила підсумки телесезону

"Свобода слова Савіка Шустера" виходила щоп'ятниці
Фото: Шустер online / Facebook
Під час останнього сезону політичне ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", яке виходить на телеканалі "Україна", засвідчило найвищий рейтинг серед політичних програм України. Про це 6 червня поінформувала у Facebook студія Шустера.

"Наш проєкт дивилися краще, ніж проєкти найближчих конкурентів разом узятих. Середній рейтинг відповідно до аудиторії 18+ (уся Україна) "Свободи слова Савіка Шустера" у 2021 році склав 3,16%, що більше за суму середніх рейтингів програм "Право на владу" (1,83%) і "Свободи слова" на ICTV (1,24%). І це без урахування трансляції програми і повторів на телеканалі "Україна 24", – ідеться в повідомленні.

За даними студії Шустера, протягом сезону ефіри ток-шоу, які транслювали на YouTube-каналі, подивилося понад 10 млн користувачів.

"Середня тривалість перегляду – майже 40 хвилин. Отже, наша програма все так само цікава, як і раніше. За нашою сторінкою у Facebook стежать понад 270 тис. людей, що сумарно вище загальної кількості підписників сторінок найближчих конкурентів", – зазначають у звіті.

Лідерські позиції як на телебаченні, так і в інтернеті студія Шустера пояснює "актуальністю тем, демократією в ефірі та високим рівнем політичної дискусії" на ток-шоу.

"4 червня вийшов останній цього сезону ефір програми "Свобода слова Савіка Шустера". Савік Шустер і вся команда повернуться до ефіру 3 вересня. Протягом дев'яти місяців цього сезону ми створили 36 програм. У прямому ефірі разом із ведучим проєкту топові спікери країни обговорювали найважливіші події в Україні та світі", – розповіли автори ток-шоу.