Парамедикиня Михайлова про рейди ТЦК: Збери залишки своїх яєць і прийми цей шлях. Воювати будуть усі

Михайлова закликала готуватися воювати всім
Фото: alishamisha / Instagram

Українська парамедикиня Аліна Михайлова розкритикувала в Instagram скарги незадоволених рейдами, які представники територіальних центрів комплектування (ТЦК) влаштували в містах України ввечері 11 жовтня.

"Сциклі, що ви? Як дєла? Особливо сьогодні порадували всі наші ура-патріоти пь...зди, які вскрилися і яким дуже не подобається, що на 11-й рік війни мамкіних пісєчєк забирає з концертів співаків ТЦК. Забирає тупо в той самий час. Паралельно йде війна за нашу свободу, націю, нашу країну", – написала вона (орфографію збережено).

За словами парамедикині, "це все ті самі люди", які 2022 року, коли почалося повномасштабне вторгнення країни-агресора Росії, "візжалі: "Сонечки, зайчики, спасіть нас від росіян у Києві".

"У 2024-му [вони тепер] оруть: "Ганьба поліції, армії". Дякую, дуже обнадійливо і мотиваційно. І ви кажете, армія воює за оцих п...дарів у Києві?" – заявила Михайлова.

На її думку, українцям треба "всім іти на війну – допомагати війську, тренуватися, покращувати навики".

"І якщо ти чекаєш, що за тобою прийдуть – то як прийдуть, збери залишки своїх яєць у долоньку і без позору прийми цей шлях. Воювати будуть усі – у Києві, Львові й Донецьку", – написала Михайлова.

Скріншот: alishamisha / Instagram
Скріншот: alishamisha / Instagram
Скріншот: alishamisha / Instagram

Контекст:

У квітні в Україні ухвалили оновлений закон про мобілізацію, він набув чинності 18 травня. Згідно з однією з його норм, усі військовозобов'язані протягом двох місяців мали оновити для ТЦК свої персональні дані через Центри надання адмінпослуг, електронний кабінет або прийшовши у військкомат.

17 травня президент України Володимир Зеленський підписав закон про багаторазове підвищення штрафів за військові правопорушення, зокрема за ухилення від мобілізації.