Перша леді України розповіла, у якій країні навчатиметься дочка президента

Зеленська розповіла, що дочка сама вирішила залишитися навчатися в Україні
Фото: Olena Zelenska / Instagram
16-річна донька президента України Володимира Зеленського Олександра зараз навчається в 10-му класі і планує за рік вступати в один з українських вищих навчальних закладів.

Про це перша леді України Олена Зеленська розповіла у програмі "VIP з Наталією Мосейчук", яка вийшла на каналі "1+1" 13 травня.

Із професією дочка президента, за словами її матері, ще не визначилася.

"Ми поки що дали [час] до кінця цього навчального року вирішувати. Зараз травень закінчиться – і все, рішення буде прийнято. В Україні [навчатиметься]. Я дуже щаслива, що вона так вирішила. Ми не тиснули, але вона сама вирішила. Але я дуже рада, тому що я хочу, щоб вона була поруч якомога довше, не хочу відривати поки що від себе. Володимир більш спокійно до цього ставиться, тобто він їй дав більше свободи: обирай, що ти хочеш. Вона вагалася, але потім сказала: "Ні. Тут. Залишаюся, буду вступати тут". Зараз вибираємо просто", – сказала Зеленська. 

Перша леді зазначила, що "майже всі" однокласники її дочки мають намір вчитися за кордоном.

Контекст:

Олександра – старша дочка президента. Молодша дитина Володимира та Олени Зеленських – син Кирило, йому вісім років. Обоє дітей навчаються в одній із київських шкіл.