"Повітряна маршрутка". Українська авіакомпанія почала здійснювати проміжні зупинки на внутрішніх рейсах

За даними Avianews, причиною поєднання рейсів могло стати їх низьке завантаження
Фото: avianews.com

Авіакомпанія "Роза Вітрів" почала здійснювати проміжні зупинки на рейсах усередині України. Про це 25 червня повідомляє Avianews.

Як зазначає портал, ідеться про рейси сполученням Миколаїв – Київ і назад. Із 21 червня літаки авіакомпанії роблять зупинку у Кривому Розі Дніпропетровської області. Зупинка триває 15 хвилин. Через проміжне приземлення у Кривому Розі час "повітряної маршрутки" в дорозі збільшився на пів години. В аеропорту Миколаєва заявили, що такий маршрут польотів буде до кінця липня.

За даними Avianews, причиною поєднання рейсів могло стати їх низьке завантаження.

За відомостями одного з пасажирів, який летів із Миколаєва до Києва із зупинкою у Кривому Розі, завантаження 48-місного літака Embraer 145 під час вильоту з Миколаєва 22 червня "становила 18–19 осіб". Ще дев'ятеро осіб піднялися на борт під час зупинки у Кривому Розі.

"Посадка пасажирів у Кривому Розі було стрімким – приземлилися, відчинили двері, за кілька хвилин люди швидко зайшли без затримок, сіли, інструктування безпеки і поїхали. Із мінусів – обслуговування відбувається після приземлення у Кривому Розі, тобто вода і волога серветка миколаївським пасажирам приходять досить пізно", – розповів пасажир.

Згідно з даними, опублікованими на сайті авіакомпанії "Роза Вітрів", квиток в один бік на рейс "Миколаїв – Київ" коштує 800–1000 грн.