Роман із Фейгіним, Арестович, робота на Порошенка і Єрмака, Ляшко, Залужний. Інтерв'ю Бацман із журналісткою Курбановою. Відео

Курбанова в інтерв'ю розповіла про свою журналістську кар'єру й нові проєкти, зокрема, з Фейгіним
Фото: Олена Курбанова / Facebook

На YouTube-каналі "В гостях у Гордона" вийшло інтерв'ю головної редакторки видання "ГОРДОН" Олесі Бацман з українською журналісткою, ведучою YouTube-каналу "Курбанова LIVE", Оленою Курбановою.

В інтерв'ю Курбанова говорила про:

  • те, чому вирішила стати журналісткою і свою журналістську освіту;
  • кумирів у журналістиці;
  • роботу парламентського журналіста й найяскравіших нардепів, зокрема Олега Ляшка;
  • те, що мріяла б зробити інтерв'ю з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським, ексголовнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, командиром 3-ї окремої штурмової бригади Андрієм Білецьким і командиром бригади "Азов" Денисом Прокопенком;
  • українських президентів, із якими знайома, – Віктора Ющенка, Петра Порошенка й Володимира Зеленського;
  • російську опозицію;
  • те, як стала співведучою ефірів із російським блогером Марком Фейгіним;
  • докори на свою адресу, що вона нібито працює то на Порошенка, то на керівника Офісу президента України Андрія Єрмака;
  • те, коли може закінчитися війна в Україні.

"Ідея [спільних проєктів] з'явилася в Марка Фейгіна. Закінчилася його творча робота з [ексрадником Офісу президента] Олексієм Арестовичем – це всім відома історія, – і Марку потрібен був формат, де він говорить. Десь минулої осені його було дуже складно затягти на інтерв'ю. І [одного разу] він мені пише: "Як ваші справи?"... І далі він запропонував цей формат, якого я страшенно боялася, тому що це його майданчик. Але він надзвичайно комфортний у роботі. Він такий самий трудоголік, як я... Ну, в житті є свої нюанси. Він живе в системі повної небезпеки, він усе-таки один із найяскравіших представників російської опозиції й точно в шорт-листі для якихось феесбешників, тому сказати, що ми десь по-дружньому ганяємо чаї, – ні. Навіть коли приїжджаємо на якісь виступи, то ось тут ми привіталися, зайшли, вийшли... Тобто завжди чіткий графік", – розповіла журналістка.

Курбанова народилася в Києві 1989 року. Закінчила Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Працювала журналістом на каналах ICTV, СТБ, "Україна", "Прямий".

Зараз розвиває свій YouTube-проєкт "Курбанова LIVE". На цю мить там приблизно 700 тис. підписників.