СБУ викрила угруповання наркодилерів, які збували метадон по всій Україні

Під час обшуків правоохоронці виявили майже 10 кг метадону
Фото: ssu.gov.ua

Трьох основних учасників угруповання наркодилерів українські правоохоронці затримали під час збуту психотропних речовин, повідомляє пресслужба СБУ.

Співробітники Служби безпеки України блокували діяльність наркоугруповання, яке займалося масштабним виготовленням і збутом психотропних речовин у західних і центральних регіонах України. Про це 11 вересня повідомляє пресслужба СБУ.

За даними попереднього слідства, у групу входили жителі Львівської та Київської областей. Нарколабораторію із синтезу психотропних речовин вони облаштували в одному з населених пунктів Житомирської області. Щомісяця зловмисники виробляли майже 5 кг наркотиків на суму понад 3 млн грн за тіньовими розцінками. Заборонені речовини збували оптовими партіями наркодилерам. Клієнтам наркотики доправляли кур'єри.

Трьох основних учасників угруповання правоохоронці затримали під час збуту наркотиків вартістю 45 тис. грн.

У місцях проживання фігурантів і в нарколабораторії в Київській, Львівській та Житомирській областях провели 10 обшуків, під час яких виявили майже 10 кг метадону.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання або збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Затриманих повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Відео: Служба безпеки України / YouTube