СЕТАМ пояснив, звідки на онлайн-аукціоні з'явилися труси

Аукціон призначили на 22 лютого, стартова ціна білизни – 19 грн 41 коп.
Фото: setam.net.ua
Жіночі труси конфіскували у фізособи, яка торгувала ними на тротуарі, ідеться в повідомленні онлайн-аукціону заарештованого майна СЕТАМ у Facebook.

36 лотів жіночої білизни, які з'явилися на онлайн-аукціоні заарештованого майна СЕТАМ, виставив Довгинцівський відділ державної виконавчої служби у Кривому Розі в межах виконавчого провадження. Про це повідомляють на Facebook-сторінці аукціону.

Жіночі труси конфіскували у фізособи, яка є боржником у межах виконавчого провадження №63239355, зазначили в СЕТАМ. Вона торгувала білизною "з рук" на тротуарі, "поза торговельними мережами та з об’єктів у невстановленому для цього місці".

"Відповідно до постанови Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області від 17 серпня 2020 року, було застосоване адміністративне стягнення у вигляді штрафу з конфіскацією предметів торгівлі, а саме жіночої спідньої білизни у кількості 36 штук", – розповіли в СЕТАМ.

Отже, у межах провадження на аукціоні OpenMarket і розмістили повідомлення про заарештоване майно, яке передали на реалізацію.

12 лютого на сайті онлайн-аукціону заарештованого майна СЕТАМ з'явився лот із жіночою білизною. Стартова ціна білизни – 19 грн 41 коп. Аукціон призначили на 22 лютого.

Онлайн-аукціон СЕТАМ із продажу майна з використанням технології Blockchain працює в Україні із 2014 року. Відтоді було проведено понад пів мільйона аукціонів, а загальна сума продажів від початку роботи – 14,1 млрд грн, повідомляла пресслужба Міністерства юстиції.