У Харкові затримали жінку, яка несла пакет з головою доньки – ЗМІ

Про жінку з ножем повідомили в поліцію
Фото: Поліція Одеської області / Facebook

За даними харківської поліції, жінка, у якої із собою був пакет із відрізаною головою, була в неадекватному стані. За даними УНН, голова належала її доньці.

30 квітня в Харкові затримали жінку, яка несла пакет із відрізаною головою. Про це поінформувала поліція Харківської області.

"Близько 6.00 до Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення, що вулицею Полтавський Шлях іде оголена жінка. Виїздом на місце події поліцейські виявили громадянку в неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, у якому знаходилася відрізана жіноча голова", – ідеться в повідомленні.

Правоохоронцям вона відмовилася пояснювати, що відбувається.

За даними УНН, жінка – 38-річна мешканка Харкова, а голова належить її 13-річній доньці. Тіло дівчинки з відтятою головою знайшли в помешканні затриманої.

Водночас поліція повідомила, що 40-річний житель Подвірок Дергачівського району знайшов уранці в сусідній кімнаті за місцем проживання 13-річну племінницю без голови.

"Чоловік мешкає в будинку разом зі своєю 38-річною сестрою та її донькою. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дергачівського відділу поліції", – зазначили правоохоронці.