У Києві відкрили перший сертифікований міжнародний дитячий садок з англійською мовою навчання

У приватному дитячому садку Crayon International Preschool знають, як прищепити дитині мотивацію і навчальні навички, які залишаться з нею на все життя
Фото: пресслужба Crayon International Preschool
Двомовний міжнародний навчальний заклад для дітей трьох  шести років Crayon International Preschool почав набір дітей. У цьому приватному дитячому садку, розташованому за п'ять хвилинах від Печерська, у Голосіївському районі, малюк здобуде сертифіковану дошкільну освіту міжнародного рівня за системою International Preschool Curriculum (IPC). Це освітній стандарт, який відповідає навчальному плану Early Childhood Education (ECE), прийнятому у США, та Early Years Foundation Stage (EYFS), введеному у Великобританії й Сінгапурі. Це означає, що випускники Crayon International Preschool будуть готові вступити в будь-яку міжнародну школу як в Україні, так і за кордоном.

Випускник цього дошкільного навчального закладу зможе спілкуватися однаково добре двома мовами – англійською та українською. Він буде мислити нестандартно і креативно, оскільки білінгвальна система навчання в ранньому віці всебічно стимулює розвиток мозку. Навчальний процес буде насичений такими "лівопівкульними" заняттями, як лего-конструювання, абакус, ментальна математика. Розвитку творчих здібностей сприятимуть вокал, музика, малювання та інші предмети.

У цьому дитині допоможуть сертифіковані за програмою IPC англомовні викладачі з педагогічним досвідом, які до останнього часу працювали у британській освітній системі. У своїй практиці вони застосовують дієві міжнародно-визнані методики виявлення талантів, здібностей і нахилів дитини, а також розвитку soft skills. Visalakshi Beeram, колишня директорка британської школи, працювала за програмою Cambridge Primary, займається з дітьми ментальною математикою і абакус. Інший учитель, Paul Fenton Eastwood, спеціалізується на English as a Second Language for kids.

Фото: пресслужба Crayon International Preschool

Водночас у дитячому садку – ретельно продуманий режим і раціональний розподіл навантаження на всі 12 годин (дитячий садок працює з 8.00 до 20.00) перебування дитини в закладі. Чергування видів діяльності, коли навчання поєднується з грою, прогулянками, відпочинком, рухом, дає змогу уникнути перевтоми і напруги. Малюк зможе опанувати своє тіло завдяки заняттям хореографією, спортивним змаганням, вправам на дрібну моторику. Із дитиною займаються персональні тьютори, психолог, логопед та інші фахівці, налаштовані на профілактику і раннє виявлення проблем – від мовних ускладнень до корекції постави.

Як результат, учні опановують не тільки знання про зовнішній світ, але і здатні розуміти свої потреби, мати постійну мотивацію до навчання, зможуть ефективно взаємодіяти з дітьми і дорослими з різних культур. Після закінчення Crayon International Preschool малюк буде повністю готовий продовжувати навчання за міжнародними програмами IB Diploma або Cambridge International.

Приватний дитячий садок працює в новій будівлі на Деміївці – у районі, близькому як до основних магістралей Києва, так і до Голосіївського парку, найбільшого парку столиці. Це закрита територія з охороною і відеоспостереженням. Будівлю дитячого садка побудовано з натуральних і безпечних матеріалів відповідно до міжнародних вимог для дитячих установ. Усередині на дитину чекає безпечний і зручний простір, виконаний з екологічних матеріалів, природні фактури, сучасне обладнання та інтерактивні іграшки. Це все разом додатково сприяє всебічному розвитку.

Фото: пресслужба Crayon International Preschool

Систему харчування в дитячому садку побудовано з авторських рецептів команди шеф-кухарів. Ними розроблено безлактозне і безглютенове меню з концептуальними стравами, які відповідають індивідуальним смаковим потребам дітей. Кухня і персонал мають сертифікат НАССР, який гарантує харчову безпеку для дитини.

Відповіді на всі запитання і запис на безоплатну екскурсію в Crayon International Preschool можливі через зручний сайт crayon-preschool.com.

Фото: пресслужба Crayon International Preschool

Чому обирають Crayon International Preschool:

  • міжнародна система освіти, яка інтегрується з навчальними стандартами всіх розвинених країн;
  • всебічний розвиток дитини, поєднаний із персоналізованим підходом до її здібностей і потреб;
  • штатні англомовні педагоги з досвідом роботи у британській системі і міжнародними сертифікатами;
  • безпечний простір з увагою до деталей, який відповідає високим вимогам у дитячих установах такого типу;
  • оптимальне рішення для сімей, які планують релокацію в будь-яку країну. А також для сімей, орієнтованих на міжнародну освіту в Україні, які прагнуть створити для малюка англомовне і мультикультурне середовище.

Дитина трьох  шести років має потужний інтерес до вивчення світу в його найрізноманітніших виявах. Завдання школи – правильно скерувати її до джерел знань і надати відповідні ресурси. У приватному дитячому садку Crayon International Preschool знають, як прищепити дитині мотивацію і навчальні навички, які залишаться з нею на все життя.