У Слов'янську сім'ї з дітьми отримали продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова

З початку повномасштабної війни Фонд передав 380 тис. продуктових наборів для жителів Донецької області й переселенців
Фото: akhmetovfoundation.org

У Слов'янську, незважаючи на жорстокі масовані обстріли, кількість дітей і далі зростає, місто стало місцем евакуації для людей із населених пунктів Донецької області, де тривають бої. Про це повідомили у Фонді Ріната Ахметова, який передав 2 тис. продуктових наборів сім'ям із дітьми.

Елеонора, головна на пункті видавання у Слов'янську, зазначила, що для людей важливо, що їх підтримують у важку хвилину.

"Ця допомога для багатьох є подушкою безпеки", – сказала вона.

Мати трьох дітей Тетяна поділилася: "Це дуже велика допомога. Ми самі і хліб печемо, дітям – печиво й булочки, борошно нас завжди виручає. Крупи теж потрібні, узяв – і одразу приготував".

Амбасадор Фонду й керівник "Маріупольського телебачення" Микола Осиченко наголосив, що життя в Донецькій області напружене й небезпечне і Фонд Ріната Ахметова й далі підтримуватиме тих, хто потребує допомоги.

З початку повномасштабної війни Фонд передав 380 тис. продуктових наборів для жителів Донецької області й тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

Контекст:

Із 2014 року Фонд передав для жителів України 13 млн продуктових наборів. Допомогу надають у межах програми "Рінат Ахметов – Порятунок життів".

По консультацію щодо умов отримання допомоги можна звернутися на безплатну гарячу лінію: 0 (800) 509 001 або написати в месенджер Фонду.