Учасник тендерів на поставки харчування для ЗСУ заявив, що на нього тиснуть через ЗМІ, щоб примусити відмовитися від конкурсу

Владислав Володський: Я не піду на картельну змову, я постачав, постачаю і буду постачати продукти для української армії
Фото: unn.com.ua

Підприємець із Запоріжжя Владислав Володський заявив у коментарі УНН, що напередодні укладення нових контрактів на постачання продовольства Збройним силам України за новими правилами проти нього розгорнули брудну кампанію у ЗМІ.

"Справа в тому, що з липня починають діяти нові контракти на постачання харчування для ЗСУ. Наша компанія приймає участь у тендерах, які проводить ДОТ (Державний оператор тилу. –  "ГОРДОН"). ДОТ перейшов на нову систему проведення тендерів, і, безумовно, це не влаштовує тих, хто не готовий сприйняти зміни й нову філософію постачання харчування для ЗСУ. Я чудово розумію, що тонни бруду, які були вилиті на мене і мою родину, є нічим іншим як намаганням вплинути на мене з метою змусити нашу компанію відмовитися від участі в тендерах. Методи й засоби не змінилися: спочатку йдуть "наполегливі" пропозиції зійти з дистанції, а після відмови починається брудна медіакампанія", – заявив Володський.

Він підкреслив, що знає замовників кампанії та їхню мету. 

"Мною зумисно було записано відео, завдяки витоку якого вдалося вирахувати замовника й усіх причетних до цієї брудної кампанії. Але це зрежисоване відео містить сюрприз, про який ті, хто його розповсюджують, навіть не здогадаються і про який я розповім найближчими днями. І хочу звернутися до своїх опонентів: я не піду на картельну змову, я постачав, постачаю і буду постачати продукти для української армії", – сказав бізнесмен. 

Контекст:

Публікації про Володського зʼявилися в червні в низці ЗМІ. У матеріалах стверджують, що в бізнесмена багато боргів, що на зрив постачання скаржаться військові. Також у публікаціях, які вийшли 24-го і 25 червня, ідеться про те, що Володський нібито отримає більше контрактів після того, як цьогоріч право на проведення торгів щодо постачання продуктів у війська перейшло від Департаменту держзакупівель до Державного оператора тилу.