"Укрзалізниця" запроваджує нову систему прибирання поїздів

Запроваджують три види прибирання вагонів поїздів
Фото: info.uz.ua

Із квітня 2018 року пасажирські вагони поїздів компанії "Укрзалізниця" прибиратимуть спеціальні бригади, зараз проводять набір персоналу.

Із квітня компанія "Укрзалізниця" вводить нову систему прибирання в поїздах – тепер пасажирські вагони прибиратимуть спеціальні бригади. Про це повідомляє Залізничний інформаційний портал.

"Наразі провідник у пункті формування здійснює і сухе, і вологе прибирання вагонів. Як наслідок, він втомлюється ще до виходу в рейс. При цьому змушений робити це звичайною ганчіркою та дешевим миючим засобом. Щоб покращити якість обслуговування пасажирів, були розроблені два нові технологічні процеси — внутрішнє миття пасажирських вагонів працівниками виробничих підрозділів та робота прибирально­-екіпірувальних бригад пасажирських вагонів", – ідеться в повідомленні.

Запроваджують три види прибирання вагонів поїздів: проміжне – у пункті формування, основне – двічі на рік (влітку та взимку) і генеральне – після проведення планового ремонту і технічної ревізії.

Зараз "Укрзалізниця" набирає необхідний персонал. Передбачають, що нова система прибирання почне працювати по всій Україні до початку літніх пасажирських перевезень.

У повідомленні йдеться, що представники "Укрзалізниці" їздили до Білорусі для того, щоб ознайомитися з місцевими вимогами до прибирання вагонів.